POZELENEO: Savo Milošević postao član Zelene stranke!

PRAVI ČOVEK NA PRAVOM MESTU!

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, poznati bivši srpski fudbaler i veliko ime našeg sporta, prepoznao je vrednosti koje Zelena stranka promoviše u Srbiji.

Nakon sastanka sa predsednikom Zelene stranke, mr Goranom Čabradijem, i potpredsednikom stranke, Aleksandrom Stanimirovićem, Savo Milošević odlučio je da se aktivno uključi u rad Zelene stranke.

Osnovna tema razgovora bile su ideje Zelene stranke, dosadašnje aktivnosti, kao i planovi za dalji rad na promovisanju promena u društvu koje bi dovele do lepšeg i zdravijeg života svih naših sugrađana.

Besplatno bavljenje sportom, sportske sekcije u svim školama u Srbiji i zdravo takmičenje predstavljaju osnovu zdravog odrastanja uz druženje i razvijanje radnih navika.

Prilikom učlanjenja, Savi Miloševiću uručen je primerak Zelenog manifesta koji predstavlja viziju Srbije kao mirne i demokratske zemlje, u kojoj se ljudska prava i slobode ne dovode u pitanje.

Zelena stranka nastavlja svoj rad na promovisanju sporta, kao dela zdravog života svih naših sugrađana i zdravog razvoja dece i omladine, podržana od strane vrhunskih sportista. Pored Tanje Petrović, svetske šampionke u karateu, sada i sa proslavljenim fudbalerom i sportskim radnikom, Savom Miloševićem.

Zelene ideje se sve više prepoznaju i neguju uz podršku istaknutih pojedinaca našeg društva.