Prvi dan kume policijske mafije u ćeliji: Dijana Hrkalović zadužila zatvorsko ćebe i kašiku, tražila seksi veš!

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, koja je sinoć uhapšena zbog sumnje da je trgovala uticajem, nakon saslušanja sprovedena je u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici.

Pre prijema, prema izvorima, zatvorski lekar obavio je temeljno kompletan pregled Dijane Hrkalović i svih njenih telesnih šupljina zbog predostrožnosti, a ona je prema važećim zatvorskim propisima zadužila plastični tanjir i plastičnu kašiku, jedno polovno ćebe i polovnu posteljinu. Izvor navodi da je Dijana Hrkalović negodovala što mora da koristi običan a ne seksi donji veš dok je u zatvoru.

Tokom obaveznog boravka u izolaciji imaće pravo na samo 15 minuta šetnje i pravo na jedan paket, ali ne i na posete.

Dijana Hrkalović

Redovne zatvorske šetnje su inače dva sata, ali tokom izolacije traju samo 15 minuta.

Hrkalovićeva je inače smestena u karantinsku ćeliju, zbog korone a i da ne bi vršila uticaj na svedoke preko eventualnih pripadnika njene policijske mafije u Bačvanskoj.

– Zbog situacije sa epidemijom, kao i svi drugi pritvorenici, Dijana mora da bude u izolaciji. To znači da će narednih 14 dana morati da provede u karantinu u sklopu pritvora – objašnjava izvor.

Izvor dodaje i da će Hrkalovićeva, kojoj je sinoć nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, biti prebačena u regularnu ćeliju po isteku dve nedelje karantina.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar