Saopštenje Zelene mreže Srbije

Poseta Aleksandra Vučića Nemačkoj i mogućnost obezbeđivanja dugoročne „Zelene energije“ Srbiji izgradnjom hidrocentrala na Moravi velika je ekološka pobeda Srbije koja je obradovala sve istinske ekologe Srbije.

Podsećamo javnost Srbije da je ne tako davno čelnik Demokratske stranke Bižidar Đelić uz blagoslov tadašnje vladajuće garniture hteo da uništi Srbiju izgradnjom nuklearke u sred Šumadije uprkos važećem moratorijumu na izgradnju nuklearki u Srbiji koji je zloglasni Đelić hteo da „preispita“…

Iskreno verujemo  da ljudi slični Đeliću nikada više neće biti u prilici da odlučuju o sudbini svih nas na tako neodgovoran način.

ĐELIĆ TRAŽI DA SE PREISPITA MORATORIJUM O IZGRADNJI NUKLEARKI »

11. Novembar. 2007 | (19:16 -> 19:18), Izvor : Tanjug, Komentari: 0 komentari

Đelić izjavio da bi Srbija trebalo da preispita moratorijum o izgradnji nuklearnih elektrana

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić izjavio je da bi Srbija trebalo da preispita moratorijum o izgradnji nuklearnih elektrana. Podsetivši da je još na snazi moratorijum koji je, posle nesreće u Černobilju, usvojila tadašnja vlada SFRJ, Đelić je najavio da će u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike, biti usvojena strategija o energetskoj efikasnosti, kao i da će se revidirati već postojeća Strategija o energetici.

Link ka vesti: http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=13791

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar