Saša Ilić novi trener Čukaričkog

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić novi je trener Čukaričkog, saopštili su „brđani“. Ilić je sa timom sa Banovog brda ugovorio dvogodišnju saradnju.

Ilić će na klupi Čukaričkog naslediti Dušana Đorđevića, koji je nakon lošeg starta sezone dao ostavku.

Saša Ilić će se tako oprobati u trenerskom poslu, pošto će mu u Čukaričkom biti prvi angažman na poziciji šefa stručnog štaba.

Čukarički je potvrdio da je ugovorena dvogodišnja saradnja sa Ilićem, koji će biti predstavljen u sredu.

„Najpre bih želeo da zahvalim Dušanu Đorđeviću na svemu što je učinio za klub u prethodnih godinu dana, pre svega na rezultatima koje je ostvario. Rastali smo se posle dogovora, ekipa je u poslednjih mesec dana delovala iscrpljeno i umorno, ali smo prevashodno želeli bolju igru. Poenta je bila da se razdrma ekipa, a Duletu želimo mnogo sreće u daljoj karijeri. Tu smo da mu pomognemo šta god možemo“, kazao je Vladimir Matijašević, direktor Čukaričkog.

„Što se tiče novog šefa struke, izbor je pao na Sašu Ilića, legendu Partizana, kojem su počast odali i Zvezdini navijači. Znamo vrlo dobro kako se oprostio od fudbala, imao je veliku karijeru. Što se tiče trenerskog posla, ima iskustvo u mlađim reprezentativnim kategorijama, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu Srbije“, dodaje prvi čovek Čukaričkog.

Ilić će, nakon promocije u sredu, imati prvi trening sa ekipom, a debi na klupi Čukaričkog u subotu, u duelu šestog kola Superlige Srbije, kada Čukarički igra u gostima sa Radničkim 1923 u Kragujevcu.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar