Saša Mirković: Dijana Hrkalović je naredila da me uhapse! (VIDEO)

Koliko je kriminalna hobotnica zloglasne državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović, miljenice i pulenke tadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, bila moćna, govori i montirano hapšenje Saše Mirkovića, tadašnjeg poslanika Srpske napredne stranke.

Mirković je nedavno gostovao u popularnoj emisiji „Ozbiljno sa Đukom“ autora Vladimira Đukanovića, koji je svog gosta upitao zbog čega je bio lišen slobode, a Mirković je otkrio da je iza svega stajala Dijana Hrkalović!

– Dijana Hrkalović je naredila da me uhapse. Ja sam tražio razgovor kod Nebojše Stefanovića kao narodni poslanik. I otišao sam kod njega, sačekala me Dijana Hrkalović. Ušao sam u zgradu SIV na drugi sprat, išao sam iza nje, dok su inspektori išli pognute glave. Ja sam čak neke i zezao “ajte malo podignite glave nekad ste bili muškarci”. Ušli smo u njenu kancelariju, ja sam joj rekao da sam došao kod ministra, a ne kod nje. Ona je rekla “sad će on da dođe”, okrenula broj i rekla: “Dođi, Nešo, gore kod mene”. On je došao i čim je seo krenuo priču o nekoj njegovoj crnoj svesci. Pre toga mu je Dijana rekla „ljubavi, evo došao je Mirković pa recite jedan drugom šta imate“. Znači, ona je vodila sastanak. On kaže “ja imam crnu svesku u kojoj imam zapisano i ono što su mi loše uradili i ono što su mi dobro uradili. Ti se ne kotiraš dobro”, rekao mi je, mada ne znam šta sam mu loše uradio u životu, “tako da bi trebalo nešto malo da uradiš za mene i da pređeš na dobru stranu” rekao mi je. Ja sam ustao, pogledao u jedno, pa u drugo i rekao: „Nosite se u tri p*zde materine i ti i ti“. I izašao na vrata. Nakon samo par sati je bez naloga došao SBPOK u Skupštinu grada Zaječara i pokušali su da uđu. Ti isti koji su posle učestvovali u raznim mahinacijama.

Mirković je opisao dane u pritvoru i otkrio da se sklanjao od svih jer, kako kaže, imao je predosećaj da hoće da ga ubiju da bi Vučića optužili za to.

– Ako me pitaš da li sam znao da prepoznam zvezde, ne znam kako da ti to objasnim, e tako isto sam prepoznao u njoj (Dijani) to zlo. Gde je tu bio nesrećnik Nebojša ja stvarno ne znam. Neka se time bavi onaj ko treba da se bavi. Siguran sam, pošto su neki koji su dolazili da me hapse bili oni koji su posle hapsili nesrećnog Koluviju, da je ta Jovanjica iskonstruisana da se Andrej uhapsi, a Vučić svrgne. Imali su, dakle, nekoliko pravaca. To je organizovana kriminalna grupa koju brane Vladimir Gajić i Sead Spahović. Znam kako su meni prilazili da me brane, samo sam ih ja odbio, a ona ih uzela – rekao je Saša Mirković u emisiji “Ozbiljno sa Đukom”.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar