Saša Mirković isprozivao Oliveru Kovačević – „Na Evroviziju se ne ide kao na turističko putovanje!“

Saša Mirković, poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu koji je sa Marijom Šerifović pobedio na Evroviziji, oglasio se dan nakon velikog finala EuroSonga u Roterdamu.

Saša Mirković oglasio se na svom Instagram profilu, a ovog puta nije birao reči, pa je i Oliveri Kovačević, ali i svima poput nje uputio snažnu poruku!

– Kao što rekoh,Olja Kovačević je poslala one sa kojima se dogovorila, a ne one koji znaju. Evrovizija je prestižno takmičenje država, a mi kao nacija sigurno možemo da ponudimo nešto bolje od „Loco,Loco“… što smo mi i dokazali 2007.godine. Pored svega toga, na Evroviziju se ne ide kao na turističko putovanje, nego da se ostvari što bolji plasman. Mogao bih o svemu dugo i široko. Eto na kraju je i @serifovic otišla i ništa nije mogla da pomogne učesnicima, jer ni ona ne zna kako. Zna da peva i time treba da se bavi. Ostalo je posao nekih drugih ljudi, a u Marijinoj(našoj) pobedi bio je posao mene i mog tima. Kad budem opet rešio da pobedim eto me sa nekom novom Marijom ili starim @aleksandar_vuksanovic_official da objasnimo raznim Oljama da nisu bitni novci nego želja da se pobedi za svoju zemlju uz znanje i umeće bez ikakvih ličnih interesa! – bio je jasan Mirković!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Mirkovic (@sasa_mirkovic_official)

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar