Saša Mirković: Pitajte Olivera Dulića šta je potpisivao sa Rio Tintom!

Saša Mirković, najuspešniji estradni menadžer u regionu, producent i direktor „Hajp produkcije“ govoreći o „Rio Tintu“ izjavio je da bi Olivera Dulića, nekadašnjeg ozloglašenog ministra za životnu sredinu i prostorno planiranje, trebalo pitati šta je potpisivao dok je bio na vlasti.

– Da čujemo šta on i ministri iz tog perioda imaju da kažu o tom „super“ ministarstvu koje je vodio. Treba ih pitati što su dali dozvolu i prodali Jadar. Pa su onda prodali svoju zemlju tamo koju su imali. Laž je i da Đilas nije znao šta se dešava. Sad odjednom im smeta „Rio Tinto“. Prvo ukanale građane, a onda su kao spasitelji – rekao je Mirković.

On je govorio i da je 2017. godine uhapšen zbog sukoba sa bivšom državnom sekretarkom Dijanom Hrkalović.

– Uhapšen sam 2017. posle sukoba sa Dijanom Hrkalović. Ne znam ni ja zašto sam uhapšen… Montirana je optužnica jer sam podelio nezbrinutoj deci, deci bez roditeljskog staranja i deci ometenoj u razvoju 30.000-40.000 paketića. Zato sam prošao kroz golgotu, to je montirano, a uhapšen sam jer sam rekao „ne“ – istakao je on, i dodao:

– Bio sam član SNS-a i nisam želeo da biram strane. Bio sam tada narodni poslanik, tada mi je sugerisano da mi je ugrožena bezbednost. Najavio sam dolazak kod Stefanovića, umesto njega sačekala me je ona, koja je krenula sa nekim nebuloznim zahtevima – ispričao je Mirković. Kako tvrdi, napustio je kancelariju, a već nakon dva sata organizovana je hajka.

On je komentarisao i proteste i blokade saobraćaja koje je, kako kaže, doživeo kao maltretiranje.

– Zaustavi se 20 automobila i blokira sve. Onda se formira lažna masa, jer su ljudi primorani da stoje tu – objasnio je on.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Translate »