SAZNAJEMO: Dijana Hrkalović divljala po ćeliji kada je čula da je uhapšen njen saradnik Darko Elez!

„Svesna je ona šta je radila sa Elezom u Srbiji“

Dijana Hrkalović je potpuno pukla. Posle saznanja da je njen bliski saradnik, poznati kriminalac iz BiH Darko Elez, odlučio da koliko-toliko okaje grehe i prihvatio da sarađuje sa istražnim organima Srbije, bivša državna sekretarka MUP potpuno je izgubila sve kočnice i pokazala svoje pravo lice.

Kako saznajemo od naših izvora iz zatvora u kome se Hrkalovićeva nalazi zbog sumnje za trgovinu uticajem, ova mafijaška kraljica konačno je shvatila da su joj nema spasa i da će sva njena zlodela isplivati na površinu.

– Imala je strašan izliv besa. Vrištala je, vređala koga je stigla, divljala u ćeliji. Čim je čula da je Elez sklopio dogovor, skočila je kao da ju je neko opario. Drugačije ne može. Svesna je ona šta je radila sa Elezom u Srbiji – otkriva naš izvor.

PREDLOŽENI NOVI SVEDOCI

Advokat Nenad Tasić, jedan od branilaca Dijane Hrkalović, izjavio je da će uložiti žalbu na odluku kojom je bivšoj državnoj sekretarki MUP produžen pritvor za još 30 dana.

– Razlog produženja pritvora je to što je tužilac predložio neke nove svedoke. Tužilac je pre mesec dana predložio saslušanje osam svedoka. Svi su saslušani, a sad je predložio neke nove, ali ne znamo ko je u pitanju. Našoj branjenici je produžen pritvor kako ne bi uticala na nove svedoke, a mi ćemo uložiti žalbu na to rešenje – rekao je advokat Tasić.

On je dodao da se njegova klijentkinja nalazi u ženskom delu zatvora, kao i da ćeliju deli sa cimerkom.

– Ima pravo na posete roditelja, sestre i brata – kazao je on.

DOBRIČANINOVA: SAMO DA SE REŠI

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović kaže za Objektiv da je za ubistvo njenog kolege i prijatelja Dragoslava Miše Ognjanovića (57) neophodan svedok-saradnik.

– Bilo bi mi drago da se Mišino ubistvo posle tri godine napokon rasvetli i da postoji svedok-saradnik, čak i ako je to Darko Elez, ali bojim se da su okasnili s tim. Propustili su trenutak dok je bio u Srbiji – poručila je Dobričanin Nikodinović.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar