SKANDAL: Američka pita za Zoranu, Ružića i tadićevca Konstantinovića na doručku sa Entonijem Godfrijem!

Pojedini srpski političari usred žestoke američke kampanje protiv Srbije i njenog predsednika, brže bolje potrčali da se dodvore Amerikancima. Vučić će se o ovom skandaloznom sastanku oglasiti u narednih 48 sati.

Sam vrh Američke ambasade u Srbiji, uključujući i ambasadora Entonija Godfrija i njegovog zamenika Džona Ginkla, sastao se jutros na doručku u jednom ekskluzivnom restoranu na Savi sa odabranom grupom svojih omiljenih srpskih političara.

Među zvanicama su, između ostalih, bili aktuelna ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović (SNS), ministar prosvete Branko Ružić (SPS), bivši potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković (SNS), ali i Nenad Konstantinović, doskorašnji funkcioner opozicione Socijaldemokratske stranke i jedan od najbližih saradnika svrgnutog žutog diktatora Borisa Tadića…

Očigledno je da ovo društvo ne povezuju nikakvi politički i ideološki principi, izuzev slugeranjskog odnosa prema američkoj administraciji i njihovoj ambasadi u Srbiji.

Očigledno je da ovo društvo ne povezuju nikakvi politički i ideološki principi, izuzev slugeranjskog odnosa prema američkoj administraciji i njihovoj ambasadi u Srbiji.

Doručak je organizovan u ranim jutarnjim satima, uz velike mere bezbednosti. Prilaz stolu za kojim su sedele američke diplomate i njihovi gosti, na kojem je bila istaknuta američka zastava, bio je praktično blokiran, ali reporteri Objektiva uspeli su da “uhvate” nekoliko kadrova.

Posebno je interesantno da je ovaj skandalozni doručak priređen usred žestoke kampanje koja se ovih dana vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića i Srbije, a koja dolazi upravo iz SAD, preko albanskih lobista koje su organizovali Dragan Đilas i Dragan Šolak.

Vučić će se oglasiti u narednih 48 sati!

Redakcija Objektiva kontaktirala je i kabinet predsednika Srbije, gde nam je rečeno da će se Aleksandar Vučić oglasiti o ovom skandaloznom sastanku u narednih 48 sati.

Takođe je zanimljivo da je ovaj svojevrstan kolegijum američkih sluga organizovan u privatnom ambijentu, mimo uobičajenih diplomatskih protokola. Tačnije, postavlja se pitanje zašto gosti nisu pozvani u zgradu Američke ambasade?

Očigledno je da su pojedini srpski političari brže bolje potrčali da se dodvore Amerikancima na “fensi” doručku, po principu “ti Vučiću radi od zore i idi među narod dok mi lobiramo za naše fotelje”.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar