SKANDAL U BORU: Đilasovi botovi napali Lukasa, on njima u inat organizuje koncert u ovom gradu!

Incident koji se nedavno dogodio u Boru uzburkao je javnost Srbije. Naime, grupa ostrašćenih Đilasovih žutih botova verbalno je napala na jednoj proslavi najveću muzičku zvezdu u regionu Acu Lukasa, zbog toga što je hteo da otpeva, potpuno besplatno, nekoliko svojih pesama.

Ostali gosti na proslavi bili su zatečeni i uplašeni situacijom, pa je Lukas dostojanstveno i kulturno napustio proslavu, uz obećanje da će „u inat Đilasovim botovima organizovati koncert u Boru za sve građane Bora koji vole dobru muziku i zabavu koja se pamti“.

Portal „Direktno“ koji se nalazi u vlasništvu pomenutog ozloglašenog žutog tajkuna Dragana Đilasa opet je slagao svoje malobrojne partijske čitaoce dezinformacijom da su nekakvi „gosti oterali Lukasa“, što uopšte ne odgovara istini, jer je od 170 prisutnih gostiju samo njih 6 napalo Lukasa.

Saša Mirković, poznati producent i najuspešniji estradni menadžer u regionu, oglasio se na svom Tviter nalogu ovim povodom jasnom porukom, upućenom Draganu Đilasu.

„Lažovi! Dragan Đilas i njegov portal su ovejani lažovi.Zaboravili su da napišu da je njihovih šestoro divljaka sa tompusima oteralo nas koji smo bili na proslavi naše tradicionalne mature! Lukas je bio moj gost. Zakazali smo koncert 14.jula na trgu u Boru. Naš poklon svim građanima“, napisao je Mirković.

Ova poruka je odgovor na besramno laganje opozicionih medija koji su naveli da je Aca Lukas doživeo fijasko u Boru, kao i to da pevač tamo nije bio poželjan.

KO JE SVE NAPAO LUKASA?

Dalibor Nikolić zvani Daci iz milošte, „ugledni“ kadar Vuka Jeremića koji je inače po zlu svima poznat u firmi „Elektroliza“ gde se topi anodni mulj i pretvara u zlato. Inače, Nikolić je nedavno kupio kuću u Pančevu za „tričavih“ 110.000 evra i svima je jasno da to sebi nije mogao da priušti od plate.

Takođe, sumnjiva je među napadačima i Aleksandra Takač koja je zajedno sa Nikolićem i Violetom Šćekić Mladenović sinoć brutalno opkjačkala 170 školskih drugova, jer su ulaznice naplaćivali po dvostruko višoj ceni od one koja je tržišna i realna! Naime, umesto 1.700,00 dinara, oni su naplaćivali svakome po 3.200 dinara i tako sebi strpali u džep preko 250.000 dinara samo od ulaznica! I to ZA JEDNO VEČE!

Ali, postoji narodna izreka koja kaže: „Ko jednom krade, uvek će da krade!“

Ako se uzme u obzir da samo jedan Lukasov nastup košta više od 20.000 evra za veče, vidi se da je Lukas došao na proslavu samo da bi ispoštovao jednog od prisutnih na proslavi – Sašu Mirkovića, kao i njegove školske drugove. Kome je to moglo da zasmeta? Jeremiću ili Đilas? Ili obojici, pa su preko svojih žutih botova napravili bespotreban cirkus.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar