ŠOKANTNO: Jadranka Barjaktarević pevala na slavi Radoja Zvicera na kojoj su služeni ćevapi od ljudskog mesa?!

Radoje Zvicer, jedan od vođa crnogorske narko-mafije i tzv. kavačkog klana, tokom proslave svoje krsne slave Sveti Jovan ugostio je brojne prijatelje i poznanike, a na trpezi su, kako su pokazali snimci, bile razne đakonije, među kojima i ćevapi za koje se pretpostavlja da su bili od ljudskog mesa, odnosno od ubijenih konkurentskih narko-dilera koje je ekipa Velje Nevolje ubijala i mlela u mašini za mlevenje mesa!


PEVAM ONOME KO PLATI

Za atmosferu tokom proslave bila je zadužena poznata crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović, koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog skandala na proslavi DPS, kada je pevala antisrpske pesme.

Ova pevačica je pristala da govori za medije, nevešto se pravdajući da nije ni znala na čijoj proslavi je pevala.

– Iskreno da vam kažem, ja sam za njih prvi put čula iz medija. Ne znam ta prezimena. Ne poznajem te ljude i ne znam da li sam nastupala kod njih. Pevam na dosta slavlja, narodski sam pevač. Prosto, ja pevam za onog ko me zove i plati. Nemam taj problem da idem da nastupam. Pevam za narod, za ljude koji me vole. Pevala sam mnogim porodicama i na slavljima i na krštenjima. Poznata sam po tome i trudim se da nastup odradim kvalitetno. Kada nastupam, ne gledam ko me je angažovao. Dogovorimo se o svemu, po sistemu došla-pošla, jer kada bismo pamtili imena, gde bi nam bio kraj – rekla je Bajraktarovićeva.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar