Stanojević posle uspeha Partizana: U ovakvom ambijentu nije moglo drugačije da bude! (VIDEO)

Partizan je izborio plasman u Ligu konferencije. Trener Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan nako pobede nad Santa Klarom. Igrači crno-belih, naglasili su podršku sa tribina i ceo ambijent na stadionu Partizana.

Crno-beli su uspeli da savladaju Santa Klaru sa 2:0 i tako anuliraju zaostatak iz prvog meča (1:2) i plasiraju se u Ligu kongerencije. 

„Videli ste kakav je ambijent bio pogotovo početak utakmice. Nešto neverovatno. Ne možete to da negirate, da ne odigrate kako treba, veoma sam zadovoljan.“

„Sve je bilo tako zamišljeno. Sve smo pripremili, izuzetna energija. Navijači. Nije moglo drugačije da bude“, rekao je trener Stanojević nakon meča.

„Znali smo da treba da tako agresivno igramo da ih napadnemo pa šta nam Bog da. Bog nam je dao pobedu. Idemo u Ligu konferencije i to je to“, izjavio je Lazar Marković.

„Teško. Ušao sam u igru kad je sevalo sa svih strana. Zaslužili smo ovaj prolaz dalje. Naporno smo radili od početka sezone i to nam se vratilo na terenu. Stvarno smo ekipa i samo treba da nastavimo ovako i biće sve ok“, dodao je Danilo Pantić.

„Tim mojim drugim pogotkom ostvarili smo pobedu. Igrali smo stvarno izvanredno. Zadovoljan sam stvarno i celokupnom atmosferom, sa saigračim, sa stručnim štabom, i svima u klubu. Jedna velika energija, emocija, želja, i samo tako smo mogli da ostvarimo ovakav rezultat.“

„Ovo nam mnogo znači, verovatno svi u zemlji znaju koliko nam ovo znači. Još se nisu slegle emocije, sutra je novi dan, idemo u nove pobede“, rekao je Siniša Saničanin.

„Ništa nemože da bude teško. Ipak ovih osam minuta nadoknade, ali uz ovakvu atmosferu ništa nije teško“, zaključio je Nemanja Jović.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar