Umro Ivan R. Ivanović, aktivista i ljubitelj životinja iz Aranđelovca

Aktivista za zaštitu životinja Ivan R. Ivanović preminuo je juče na Klinici za kardiohirurgiju u Nišu, čekajući operaciju ugradnja bajpasa.

Kako se navodi na „Fejsbuku“, Ivan je bio aktivista, ljubitelj životinja i zaštitar, poznat i po tome što je došetao peške do Beograda zbog torture i ubistva pasa u Smederevskoj Palanci pre dve godine.

Ivan je imao problema sa srcem i 90 odsto zakrčenja u tri krvna suda, čekao je trostruku ugradnju bajpasa.

„… Otpušten sam kući“

– Sa 90 odsto zakrčenja u tri vene, otpušten sam kući. Dobio sam uput za operaciju i ugradnju trostrukog bajpasa za 22. april. Iskreno nisam verovao da to može meni da se desi, ali svakoga dana imam po 3-4 bola u grudima i mislim da je kraj. Pišem samo o onome što osećam svaki dan. Ustanem… Pređem 2 koraka i dalje ne mogu. Slika je malo neozbiljna radi smeha i šale. Takav sam bio ceo život i takav ću ostati – napisao je Ivan na „Fejsbuku“ profilu pre samo nedelju dana.

Kako navode njegovi najbliži, imao je vanrednu operaciju, i nažalost nije se probudio iz kome. Ivan je iza sebe ostavio troje dece. Prijatelji, porodica i svi koji su poznavali srce ovog plemenitog čoveka se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar