UROŠEVAC: Ubijen muškarac, mediji javljaju da je bio pripadnik tzv. OVK!

Kosovska policija saopštila je da se u Starom Kačaniku dogodilo ubistvo kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca na vozilo kojim je upravljao 48-godišnji N. C.

Prištinski mediji danas saznaju da je žrtva Nusret Cena, bivši pripadnik tzv. OVK, osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku krajem septembra 2007. godine.

Kako je saopštila Kosovska policija, beživotno telo pronađeno je na putu Kačanik-Uroševac, bez znakova života, a nedaleko odatle pronađeno je i jedno zapaljeno vozilo.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, sumnja se da su nepoznate osobe pucale na vozilo kojim je upravljao ubijeni i zatim napustile lice mesta u nepoznatom pravcu.

„Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli… Telo stradalog N. C u starosti 48 godina upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini. Timovi regionalne policije u Uroševcu iz različitih sektora neprestano rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj razjasnio što je pre moguće”, navodi se u izveštaju policije, javlja Srpska informativna agencija SIA.

Mediji prenose da se radi o Ceni, bivšem pripadniku „OVK”, koji je bio osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku koje je počinjeno krajem septembra 2007. godine.

Okružni sud ga je proglasio nevinim, a njegovo ime se ponovo pominjalo u vezi eksplozije u baru „Sekiraća” u Prištini, za šta je, takođe, oslobođen krivice.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar