Vučić: Moj sin Danilo nije „vlasnik FK Rad“, i ne navija za Partizan!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su netačne tvrdnje bivšeg kontroverznog potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića da je „njegov sin Danilo Vučić vlasnik fudbalskog kluba Rad“.

Predsednik Aleksandar Vučić je naveo da njegovi politički protivnici i neistomišljenici svakog dana takvim, kako kaže, lažima žele da naude njemu i njegovoj porodici, jer nemaju politički program kojim bi pridobili građane.

– Čovek koji je pobegao sa detektora laži da bi se utvrdilo da li je pedofil ili nije je saopštio da mi je sin vlasnik Rada i kako hoće da se meša u Partizanovu tribinu?! Moj sin Danilo čak ni ne navija za Patizan, niti ga interesuje taj klub, a ne da nije vlasnik Rada, ja ne znam ni da li postoji vlasnik – rekao je Vučić srpskim novinarima u Pragu.


Ističe da takve izjave više govore o njima i da pokazuju da je kod njih nervoza velika, jer ne mogu da ponude dobar politički plan, kao ni veći privredni rast Srbiji.

Vučić kaže da njegovi politički protivnici govore da će „raditi sve kao nekada“, a to je, navodi, da gase fabrike, dovedu nezaposlenost ponovo na 26 odsto ili da grade samo 15 kilometara autoputa…

– To se neće dogoditi – poručuje Vučić.

Ponovio je da neće plaćati reket nikome i da neće praviti „nikakve trule kompromise“, već će, kako kaže, voditi politiku rada i pobedničke Srbije.

Ako hoće za to da glasaju građani, neka glasaju, ako ne žele, ne moraju – naveo je Vučić.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar