Zaječar: Ko se krije ispod belog mantila dr Nenada Ristovića?

Lokalni izbori u Zaječaru održaće se krajem ovog meseca, tačnije 28. Marta, liste kandidata za odbornike u gradskoj skupštini predate su prošlog meseca, a izborna kampanja u vreme pandemije koronavirusa drugačija je od uobičajenih, mada ima i izuzetaka!

Ukupno je proglašeno osam izbornih lista partija, pokreta i grupa građana. Na njima se nalaze poznata, ali i nepoznata lica u lokalnoj politici. Među njima, najveću pažnju zaječarske javnosti privlači kontroverzni političar sa partijskim debelim stažom dr Nenad Ristović, koji je svoje političarenje započeo kao kadar Čede Jovanovića, da bi kasnije bio desna ruka Boška Ničića.

Po Zaječaru se nezvanično priča po kuloarima i kafanama da je dr Ristović okupio u svom izbornom štabu i neke potrošene političare poput Velimira Ognjanovića, poznatijeg kao Velja Mungos, koji je bukvalno najuren iz Srpske napredne stranke jer je, kao gradski čelnik zadužio grad Zaječar preko svake mere.

Ukoliko je ovo tačno, onda postoji realna opasnost da, ukoliko se dr Ristović dočepa vlasti u Zaječaru, i ako Velja Mungos bude opet blizu gradske kase, Zaječar opet upadne u probleme i dužničko ropstvo, ali ovog puta bez pomoći države Srbije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar