ZAPALJEN AUTOMOBIL GRADONAČELNIKA ZAJEČARA Boško Ničić: „Jadno, bedno i nadasve neljudski čin“

BOŠKO Ničić, gradonačelnik Zaječara, objavio je putem društvene mreže Fejsbuk da mu je jutros zapaljen auto.

– Noćas, nešto pre 1.30 minuta, podmuklo, kako to kukavice obično i rade, na ulazu u zgradu u kojoj živim kao podstanar sa suprugom, neko je zapalio auto moje supruge, koji inače ja vozim – napisao je Ničić.

On je istakao da ovo nije prvi put i sam čin više govori o izvršiocu i eventualnim nalogodavcima nego o bilo čemu drugom.

-Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja.- Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo, ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto – dodao je on.

– Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za “neostvarene snove”, višegodišnje političke krahove i “loš život”, pronađu nekog, sličnog sebi, da za “šačicu srebrnjaka” odradi ovakve stvari – napisao je gradonačelnik Zaječara.- U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti – dodao je Ničić.

– Poručujem im, od srca, nema predaje pred secikesama, dilerima, kriminalcima i neostvarenim likovima … Vaša dela, među kojima i ovo večeras, govore o vama, a moja o meni.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar