ZARILA MU NOŽ U SRCE: Evo šta je uhapšena Jasmina iz Surčina poručivala mužu na Fejsbuku

Na društvenoj mreži Fejsbuk, Jasmina B. (42) koja je se sumnjiči da je u nedelju nožem od 15 centimetara nasmrt izbola supruga Milorada B. (54) u kući u Surčinu, bila je aktivna na mrežama i često je delila fotografije sa svojim suprugom.

Žitelji Surčina rekli su da ne znaju šta je konkretno motiv ovog zločina, a to nam je potvrdio i Nemanja B. srednji sin ovog bračnog para. Takođe, oni navode da su im ubijeni Milorad i uhapšena Jasmina delovali kao skladan par, ali i da nisu nikada čuli svađu među njima.

milorad b. i jasmina b. u doba ljubavi
MILORAD B. I JASMINA B. U DOBA LJUBAVI

U prilog tome govore i brojne fotografije na Jasmininom profilu na Fejsbuku, gde je često postavljala fotografije sa Miloradom. Jednom prilikom, za njegov rođendan, okačila je sliku sa citatom: „Za najboljeg muža na svetu! Srećan rođendan!“

javno čestitala suprugu rođendan
JAVNO ČESTITALA SUPRUGU ROĐENDAN

Podsetimo, Jasmina B. uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju oko 17 sati kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga Milorada B. u njihovoj iznajmljenoj kući u Surčinu, nakon što su se posvađali kada je on došao kući s posla. Jasmina B. se, kako su saopštili iz policije, tereti za ubistvo.

mesto gde se dogodilo ubistvo
MESTO GDE SE DOGODILO UBISTVO

– Sumnja se da su se supružnici posvađali kada je Milorad došao s posla. Kako smo čuli, on je kobnog dana završio s radom oko 15 sati, a kući je došao oko 17. U međuvremenu je navodno s komšijom sedeo ispred prodavnice i pio pivo. Verovatno je popio malo više. Moguće da je to zasmetalo Jasmini, jer je ona i ranije često znala da mu prebacuje zbog pića i da mu zvoca kada se napije – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Jasmina B. u iznajmljenoj kući u surčinu presudila suprugu miloradu b.
JASMINA B. U IZNAJMLJENOJ KUĆI U SURČINU PRESUDILA SUPRUGU MILORADU

Nakon toga Jasmina B. uzela je kuhinjski nož iz fioke i ubola Milorada u grudi, a on je nakon nekoliko sati preminuo. Prema rečima njenog sina, ona je mirno sačekala policiju i tereti se za ubistvo.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar