Lekovi protiv raka!

Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja „simptomi“ i vrh ledenog brijega. Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, poveća toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih tvari u tijelu.

ZELENA LABORATORIJA baner animacija

Dokazi dobavljeni znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.

Soda bikarbona

Soda bikarbona, jednostavan i siguran lijek protiv raka.

Jedna jušna žlica sode bikarbione i sok jednog organskog limuna dva i pol decilitra vode nekoliko puta na dan, će uspješno smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.

Sanguinaria canadensis

Prirodan lijek protiv raka Sanguinaria canadensis.

Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.

Chaga ili Čaga

Chaga ili čaga, nebeski dar za liječenje raka.

Je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama. Pokazalo se da čaga modulira imunološki sustav i da ima mnoga protu kancerogena svojstva.

Vitamin D

Izvori vitamina D, Sunce je najbolji i najsigurniji izvor ovog vitamina, dovoljno je biti na Suncu 15 minuta dnevno.

Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi od kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006., godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom ratom preživljavanja raka u pacijentica koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.

Biljni čaj Essiac

Essiac čaj, siguran put ozdravljenja od raka.

Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon toga pacijenti su se počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko anti kancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo, sve što pacijent trebaju uraditi, je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan.

Ulje lana i mladi neiscijeđeni sir

Mladi sir, još jedan lijek protiv raka.

Dr. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnik, je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka s ratom od 90% izlječenja u vremenu od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neiscjeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.

Ulje Kanabisa – Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica

Ulje Kanabisa, bez obzira što mislite o ovoj biljci ona je jedna od najmoćnijih prirodnih lijekova protiv raka.

Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje Kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.

Jod

Ekstrakt joda.

85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelima. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrorgen ne bi stvorio mutacije stanica i povećanje stvaranja cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena. Op. Ur.)

Melatonin

Melatonin je nevjerojatno važan u borbi protiv raka, smanjenju stresa i uspostavljanju procesa zdravog i dubokog sna.

Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari laboratorijske studije su pokazale kako melatonin „uspavljuje“ stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoliša. (Mlijeko, meso, mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.)

Izdanci brokule

Izdanci borkule su još jedan prirodan lijek protiv raka.

Križonosan povrća su u biti promovirana zbog svojih anti kancerogenih svojstava, izdanci brokule su 100 više potentni od drugih križonosan povrća. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.

ZELENA LABORATORIJA baner animacija

Postoje na stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta. Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!

 
 
 

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar