Еколошки Покрет Новог Сада: Саопштење за јавност поводом појаве лажних зелених

Никола Алексић, легенда борбе за заштиту животне средине и боље услове живота грађана Србије

У Србији је увек било лажних зелених странака које је режим оснивао и користио као своје секције и у томе ништа спорног нема. Пред изборе би режимска странка склапала коалициони споразум са лажним зеленима да би бираче обманула својом наводном бригом за животну средину. Да је у питању уобичајена предизборна обмана грађана Србије ради гласа више, говори и чињеница да режимска странка никад није увела нити једног представника лажних зелених у Народну скупштину, јер би се превара бирача показала у свој својој простоти.

До сада су се за описану превару злоупотребљавале само симпатије бирача створене на основу залагања и активности армије ентузијаста из редова неполитичких еколошких организација.
Падом морала и етике у друштву, отишло се и корак даље, јер се увек може више у бескрупулозности режима и трабаната без трунчице морала.

Никола Алексић говори на протесту против ГМО, Кодекса Алиментаријуса и Кемтраилса на протестном скупу 5. јуна 2011-те испред Народне Скупштине.

Сада се од стране лажних зелених под покровитељством режима, без имало стида, отворено присвајају постигнути резултати армије ентузијаста из еколошких организација. Пример за изнету оцену је акција лажних зелених на скупљању потписа за петицију против генетски модификованих организама (ГМО), што више од годину дана спроводе активисти еколошких организација Србије. Тај полусвет је, поред тога, отишао и корак даље од присвајања резултата, па је почео да присваја и истакнуте личности познатих јавности управо по доследном залагању за заштиту животне средине, којима ни на памет не би пало да се придруже том полусвету.

Приказивање безгласног снимка Николе Алексића на ТВ Пинк пред Народном скупштином за време одржавања општенародног протеста против ГМО током немуштог објашњавања председника лажних зелених о опасности од ГМО, представља врхунац бескрупулозности и неморала лажних зелених и њиховог покровитеља у виду режима.

Зато се јавност Србије обавештава да прави, изворни зелени у виду еколошких организација Србије, немају никакве везе нити додирних тачака са лажним зеленима Србије, још мање Никола Алексић, легенда борбе за заштиту животне средине и боље услове живота грађана Србије, чије ће име бити заштитни знак правих зелених Србије.
Описани покушај преваре нека служи на част режиму и полусвету окупљених око лажних зелених Србије.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar